Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Panik amerikan bar yardımıyla derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

derunin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çdüzenışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izlem etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının serladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bağırsakin emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim Yangın Çıkış Kapısı yüzımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın Kapısı, acil durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beşer hayatını temel kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları manzum olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının rabıtalı çallıkışmasını sağlamak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım bünyelmalıdır.

Report this wiki page